Let op:

Tot en met 30 juni 2020 is het mogelijk om via onderstaand invulformulier uw herhaalmedicatie te bestellen. Vanaf 1 juli 2020 is het alleen nog mogelijk om uw herhaalmedicatie via www.mijngezondheid.net te bestellen. Heeft u zich nog niet aangemeld voor mijngezondheid.net? Klik dan op deze link en meld u vandaag alvast aan!

Herhaalrecepten

Tot en met 30 juni 2020 kunt u via onderstaand invulformulier u uw herhaalrecepten aanvragen. Het is mogelijk om per ingevuld formulier tot maximaal 5 herhaalrecepten aan te vragen. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen wij in behandeling nemen, de invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Afhalen medicatie

Na twee werkdagen kunt u uw herhaalmedicatie bij de door u geselecteerde apotheek ophalen.

Herhaalrecepten bestellen tijdens vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode is onze praktijk gesloten en kunt u geen gebruik maken van deze online-service. Gedurende de vakantieperiode kunt u wel telefonisch of via het bakje op de balie van onze assistente herhaalrecepten aanvragen.

Geslacht*  Man Vrouw
Voorletter(s)*
Achternaam*
Geboortedatum* Dag Maand Jaar
Telefoonnummer*
Email*
Thuisbezorgen* Ja Nee 

Keuze Ja? kies hieronder uw apotheek.
Keuze Nee? Kies hieronder de apotheek waar u uw medicatie kunt afhalen.
Apotheek*
Naam medicatie Dosering Aantal
1
2
3
4
5
Uw bericht
Wanneer u dit formulier correct invult dan krijgt u van ons een ontvangstbevestiging op het door u ingevoerde mailadres. Om u goed van dienst te kunnen zijn is het daarom van belang dat u een geldig mailadres invoert.